27 Ιαν 2011

Προπηλακίστηκε ο Κ. Σημίτης και ο Θ.Πάγκαλος

Οι νεαροί επιτέθηκαν φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό, χωρίς να καταφέρουν να τον προπηλακίσουν καθώς επενέβη η φρουρά του και τον οδήγησε άμεσα σε ασφαλές σημείο, σε παρακείμενη πολυκατοικία, όπου και παρέμειναν λίγα λεπτά, έως ότου επιστρέψουν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. «’Ανευ ιδιαίτερης σημασίας» θεωρεί το περιβάλλον του Κώστα Σημίτη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ το φραστικό περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος ο πρώην πρωθυπουργός, στο Κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι.
Εν τω μεταξύ, επεισόδιο εναντίον του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, συνέβη την Κυριακή το βράδυ βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Περίπου δέκα νεαροί του αναρχικού χώρου που είχαν μπει στο φουαγέ της, αποδοκίμασαν τον κ. Πάγκαλο, κατά την είσοδό του. Οι νεαροί φώναζαν συνθήματα, όπως «λαμόγια… θα κυκλοφορείτε μόνο με τη φρουρά σας» κι άλλες ανάλογες εκφράσεις. Οι ίδιοι ταραξίες, λίγο πριν τους απομακρύνει η ασφάλεια του Μεγάρου, πέταξαν προκηρύξεις στις οποίες αναγράφονταν ποίημα του Νίκου Γκάτσου για τους φυλακισμένους, αλλά και οι θέσεις τους («Λεφτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους»).


Ο Θ. Πάγκαλος βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο, και στο διάλειμμα αποχώρησε. 


http://www.politicsnews.gr/14353.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου