4 Μαρ 2011

Οι κρίσεις "κράτησαν" τον Ραχωβίτσα

Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στην κηδεία του Γιάννη Ευαγγελινέλη στο Περιστέρι για τις ελλείψεις, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των αστυνομικών, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολιτη υπέβαλε για λόγους ευθιξίας την παραίτησή του.

Ο Χρήστος Παπουτσής, ωστόσο, δεν την έκανε αποδεκτή. Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιάννης Ραχωβίτσας θα παραμείνει στη θέση του, καθώς τις επόμενες ημέρες πρόκειται να διεξαχθούν οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. Το ίδιο ισχύει και για τον Διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ Γιώργο Σταύρακα.


Δεν ξέφυγαν ούτε οι πολιτικοί


Το κλίμα στο κοιμητήριο του Περιστερίου ήταν εκρηκτικό, καθώς η οργή ξεχείλισε για τον άδικο χαμό του 23χρονου Γιάννη Ευαγγελινέλη.


Ένστολοι αστυνομικοί άρχισαν να γιουχάρουν και να αποδοκιμάζουν τους ανωτέρους τους. «Παραιτηθείτε. Δεν έχετε καμιά δουλειά εδώ» φώναζε ο κόσμος που ήταν έτοιμος να τους λιντσάρει.


Από την οργή των συγκεντρωμένων δεν ξέφυγαν ούτε και οι πολιτικοί Άδωνις Γεωργιάδης, Θανάσης Πλεύρης και Κυριάκος Μητσοτάκης, τους οποίους το συγκεντρωμένο πλήθος απώθησε, προκειμένου να μην μπουν στο νεκροταφείο.


Στην κηδεία δεν παρέστη τελικά ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος σε ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι η οικογένεια του εκλιπόντος του ζήτησε να μην παρευρεθεί. 


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=50917&catID=3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου