15 Απρ 2011

Επίθεση με ρόπαλο εναντίον Νομπελίστα σε διάλεξη στην Πάτρα (video)

 
Για μια ακόμη φορά εξέθεσε την χώρα μας η μικρή μειονότητα των αντιεξουσιαστών , των οποίων τη δράση εξακολουθούν να ανέχονται οι ΄Πανεπιστημιακοί στο όνομα μιας άρρωστης και δήθεν προοδευτικότητας.
Έτσι χθες στο συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου Πατρών, άγνωστος(?) νεαρός προσπάθησε να χτυπήσει με ξύλινο ρόπαλο, τον βραβευμένο με Νόμπελ Ιατρικής και Φυσιολογίας, καθηγητή Τζέιμς Γουότσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο προκλήθηκε από αντιεξουσιαστές οι οποίοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για κάποιες δηλώσεις του νομπελίστα, σύμφωνα με τις οποίες οι μαύροι άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυείς από τους λευκούς.

«Η επιθυμία μας να αποδίδουμε ίσες νοητικές ικανότητες (σε όλους) σαν να πρόκειται για μια παγκόσμια κληρονομιά της ανθρωπότητας δεν αρκεί για να το κάνουμε αυτό» είχε γράψει στο παρελθόν…

Το επεισόδιο και η αποχώρηση

Την ώρα που μιλούσε ο καθηγητής, ομάδα αγνώστων εισέβαλε στον χώρο του συνεδριακού κέντρου και ένας εξ αυτών, φορώντας κουκούλα, πλησίασε τον καθηγητή και επιχείρησε να τον χτυπήσει με το ξύλινο κοντάρι.

Τότε επενέβησαν καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και εμπόδισαν τον νεαρό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι ίδιοι ελαφρά.

Δείτε το video

http://www.politis-gr.com/?p=14766

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου