27 Μαΐ 2011

«Ώρα μηδέν» για τους πολιτικούς αρχηγούς




Ξεκίνησε στις 12:36 η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρώτη έφτασε στο προεδρικό Μέγαρο η Αλέκα Παπαρήγα (12:22). Με ένα λεπτό διαφορά στις 12:23 έφτασε και ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ οι δύο τους είχαν μια ολιγόλεπτη συνομιλία.


Ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε την πόρτα του προεδρικού Μεγάρου στις 12:25 και λίγο αργότερα στις 12:26 έφτασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Δημήτρη Δρούτσα, έφτασε στο προεδρικό στις 12:31.


Αργά το βράδυ, χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Γιώργος Παπανδρέου τον ενημέρωσε για την ατζέντα της συνάντησης.


Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν εκβιάζεται ενώ η Αλέκα Παπαρήγα η οποία είχε αρνηθεί τη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου προσέρχεται στο προεδρικό Μέγαρο, έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στην κυβέρνηση. Εκβιάζουν και τρομοκρατούν» είχε αναφέρει χθες το ΚΚΕ.


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μοναδικός από τους πολιτικούς αρχηγούς που έχουν μιλήσει ευθέως για συγκυβέρνηση, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε χθες με τον Κάρολο Παπούλια προκειμένου να του εκφράσει την ανησυχία του για τον αντίκτυπο που θα έχει στις αγορές η πρωτοβουλία της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=70207&catID=1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου