26 Μαΐ 2011

Έρχεται Οικουμενική κυβέρνηση με την συμμετοχή όλων των κομμάτων! Το ενδεχόμενο αυτό αναμένεται να τεθεί κατά την διάρκεια του αυριανού συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών!


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να σηματοδοτήσει η αυριανή συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η κατάσταση της οικονομίας που βρίσκεται ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού, με τήν Ευρώπη να προειδοποιεί ότι αν δεν υπάρξει συναίνεση στην Ελλάδα, δεν θα δοθεί η 5η δόση του δανείου, οδήγησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να πάρει πρωτοβουλία για μια ύστατη προσπάθεια συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο κατά την διάκρεια του συμβουλίου θα τεθεί επι τάπητος η δημιουργία μιας οικουμενικής κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσουν τα οικονομικά μέτρα και να διασωθεί η χώρα απο την κατάρρευση...

Παπανδρέου, Σαμαρας, Καρατζαφέρης, Τσίπρας και Παπαρήγα αναμένεται να βρεθούν μπροστά σε ένα ιδιάιτερα σημαντικό δίλλημα και απο την στάση που θα κρατήσουν θα εξαρτηθούν οι παρπέρα εξελίξεις...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αν δεν υπάρξει ούτε και αύριο κάποια συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανόν ο Γιώργος Παπανδρέου να πτοχωρήσει σε προκήρυξη εκλογών! 


http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/154134/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου