30 Ιουλ 2011

Video: Με επεισόδια και συλλήψεις «τιμούν» την Μαρία Κάλλας


Κλειστή ήταν μέχρι πριν από λίγο η Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου από ομάδα αναρχικών.Νεαροί διαμαρτύρονται για επιχείρηση της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί σε κτίσμα του Πολεμικού Ναυτικού στην οδό Πατησίων 61, για την απομάκρυνση ατόμων που πρόσκεινται στο χώρο των αντι-εξουσιαστών και είχαν καταλάβει το κτίριο.
Τουλάχιστον 15 καταληψίες προσήχθησαν ήδη στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων. Η εκκένωση του κτιρίου, όμως, εξόργισε τους ομοίδεάτες τους, ενώ το κλίμα παραμένει τεταμένο…
Δείτε στα videos που ακολουθούν την επιχείρηση των ΜΑΤ στο κτίριο «Βίλα Σκαραμαγκά» που γεννήθηκε και έζησε για χρόνια η αείμνηστη Μαρία Κάλλας!

 



 


Σύμφωνα, με την έρευνα που διεξήχθη στο υπό κατάληψη κτίριο στην συμβολή των οδών Πατησίων αρ. 61 και Σκαραμαγκά, ιδιοκτησίας του Ν.Α.Τ., βάσει Παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με σκοπό την αποβολή των ενεργούντων την κατάληψη ατόμων και την παράδοση του κτιρίου στο νομικό εκπρόσωπό του πραγματοποίησε η αστυνομία, βρέθηκε πλήθος ηλεκτρονικών υπολογιστών (οθονών, κεντρικών μονάδων και πληκτρολογίων) και διακομιστής ίντερνετ, αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκανκαι εξετάζεται η νομιμότητα της κατοχής τους.


Ειδικότερα, στους ορόφους του κτιρίου βρέθηκαν:
• Δεκαπέντε (15) οθόνες Η/Υ.
• Είκοσι (20) κεντρικές μονάδες Η/Υ .
• Δώδεκα (12) πληκτρολόγια Η/Υ.
• Δύο (2) σκληροί δισκοί Η/Υ.
• Ένας (1) σαρωτής Η/Υ.
• Ένας (1) διακομιστής ίντερνετ
• Ένας (1) εκτυπωτής Η/Υ.


Κατά την διάρκεια της έρευνας παρουσιάστηκε ημεδαπός, ο οποίος ανέφερε ότι είναι διαχειριστής του υπό κατάληψη κτιρίου, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

http://www.lay-out.gr/ellada/32404

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου