14 Νοε 2011

ΣΟΚ: Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ θέλει να τοποθετήσει στην Πλ. Αριστοτέλους ο Μπουτάρης!


Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη σχεδιάζει να τοποθετήσει ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour»! Ο άνθρωπος απλά θα μείνει στην ιστορία… αν συνεχίσει έτσι και σίγουρα δεν πρέπει να του έχει εξηγήσει κάποιος, αν μη τι άλλο, τον πληθυσμό Μικρασιατών και Ποντίων που κατοικεί στην Θεσσαλονίκη!
Αυτοί σίγουρα… δεν «συνωστίστηκαν» από τον Κεμάλ! Ο Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας έχει επίσης αποφασίσει, σε συνεργασία με άλλους Δήμους, να ανακαινίσει οθωμανικά τζαμιά και κτήρια και να οργανώσει ξενάγηση οθωμανικής κληρονομιάς, διότι πιστεύει ότι οι Τούρκοι τουρίστες αποτέλεσαν μια… ελπίδα για τη βυθισμένη στα χρέη Ελλάδα με τον διπλασιασμό τους σε σχέση με πέρυσι, καθώς ανήλθαν σε 150.000! Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε πως παλιότερα ποτέ δεν είχε η πόλη τη φιλοσοφία μιας «τουριστικής πόλης» και δήλωσε:

«Η αύξηση του αριθμού των Τούρκων τουριστών που ήρθαν στην πόλη μας ενθουσίασε και μας ώθησε σε αυτό το βήμα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων… προέρχεται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Εδώ υπάρχουν οθωμανικά μνημεία. Εμείς λοιπόν συζητήσαμε με τους γύρω δήμους και αποφασίσαμε να προβάλουμε την… οθωμανική κληρονομιά»!!!

Οθωμανική κληρονομιά! Τσάμπα πληρώνει τους ψευτομουφτήδες το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, αφού υπάρχουν Μπουτάρηδες, που τους εκλέγουν οι ίδιοι οι Έλληνες και που γνώριζαν από πριν τους εκλέξουν τις απόψεις τους, ε όντως οι Τούρκοι και λίγα μας κάνουν! Μπράβο ραγιά μου! Σκύψε και άλλο να πάρεις τον τούρκικο οβολό σου! Μπράβο!!!… Απλά ένα ερώτημα… Έχει περάσει από το μυαλό κανενός τι θα γινόταν στην Κωνσταντινούπολη, εάν ο αντίστοιχος Δήμαρχος εκεί έστηνε μία προτομή του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου;;; Λέμε τώρα, γιατί οι Τούρκοι αν μη τι άλλο είναι σοβαροί άνθρωποι και πατριώτες με «Π» κεφαλαίο και σίγουρα, δεν… «συνωστίζονται» τόσο εύκολα όσο οι Έλληνες!!! Άντε στην υγειά μας, κ. Μπουτάρη! Άσπρο πάτο!
http://www.newsbomb.gr/blogs/story/92445/agalma-toy-kemal-thelei-na-topothetisei-stin-aristoteloys-o-mpoytaris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου