5 Δεκ 2012

"Η χειρότερη στιγμή μου ήταν οταν με μάλωσε ο Σόιμπλε. Κλονίστηκα"!

Σε μια δημόσια δήλωση υποτέλειας της χώρας αλλά και δήλωση "αυτομαστίγωσης" προχώρησε ο Υπουργός Οικονομικών χτες στην νύχτας μιλώντας σε ενκπομπή του Σκαι.
Συγκεκριμένα η τελευταία ερώτηση της συνέτευξης από τον Αλέξη Παπαχελά: "Πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;". Αφοπλιστική απάντηση του Στουρνάρα : "Στενοχωρήθηκα...όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα"!

Δηλαδοί δεν συγκλονίστηε από το 1300000 ανέργους, ούτε από τα 3500000 Ελλήνων στο όριο της φτώχειας,ούτε από τα υποσιτισμένα παιδιά που θα παραλαμβάνουν συσσίτια από Φεβρουάριο,αλλά ούτε και από τις περισσότερες από 3000 αυτοκτονιες που συνιστούν πραγματική γενοκτονία, του ελληνικού πληθυσμού.

Αντίθετα "κλαίει" με "μαύρες πλερέζες" γιατί τον "μάλωσε" ο Σόιμπλε! Ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε, έλεος!

Τον καλούμε να ξανασκεφτεί πάλι αυτό που δήλωσε και να σκεφθεί ότι είναι Έλλληνας Υπουργός. Και το "Υπουργός" μπορεί να μην σημαίνει πολλά, αλλά το "Ελληνας" έχει βάρος τεσσάρων χιλιάδων χρόνων δόξας.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου