26 Δεκ 2010

Αποκάλυψη Σοκ από διαρροές της CIA για το πρώην Σοβιετικό Πρόγραμμα "Αόρατος" κοντά στης ακτές των ΗΠΑ.


Διαρρέων αποκαλύψεις από την CIA αναφέρουν το πρώην σοβιετικό πρόγραμμα αόρατος του 1976 τροφοδοτώντας νέα σενάρια τρόμου για την Αναστάτωση που προκάλεσε στον πληθυσμό της Καλιφόρνιας μια πιθανή εκτόξευση πυραύλου που άφηνε ένα εντυπωσιακό κόκκινο ίχνος ατμού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας προκαλώντας φρενήρη έρευνα για εξηγήσεις του φαινομένου.
Σε ερωτήσεις τηλεοπτικών σταθμών το Πεντάγωνο επέμεινε ότι δεν υπήρχε απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ , βεβαιώνοντας ότι κανένας οργανισμός - συμπεριλαμβανομένου του Ναυτικό, Πολεμική της Αεροπορία, FAA και της αεράμυνας της Βόρειας Αμερικής (Aerospace Defense Command) θα μπορούσε να πει με βεβαιότητα τι ήταν ή ποιος κρύβοντας πίσω από αυτό το περιστατικό - φαινόμενο .


"Κανείς εντός του υπουργείου Άμυνας δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι είναι αυτό και από πού προήλθε," ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ντέιβιντ Lapan ."Μέχρι στιγμής, έχουμε καταλήξει σε κενό με καμία εξήγηση." Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η στρατηγική Διοίκηση της Βόρειας Αμερικής έχει ζητήσει να μετρηθούν η πύραυλοι για να βεβαιωθούν ότι δεν λείπει κανένα πυραύλους, ανέφεραν αξιωματούχοι στο Fox News.

Τι ήταν το Πρόγραμμα "αόρατος"

Οι διαρροές αναφέρουν ότι το πρόγραμμα αόρατος αφορούσε ένα πανούργο σχέδιο των πρώην σοβιετικών που είχε στόχο την τοποθέτηση βυθισμένων πυρηνικών φορέων και πυραύλων κοντά στης ακτές του Καναδά και των ΗΠΑ. Στόχος ήταν το άμεσο πλήγμα στην αμερικανική ήπειρο χωρίς να προλάβουν η ΗΠΑ τα αντίποινα.

Το σχέδιο άρχισε την εφαρμογή του το 1974 τοποθετώντας υποβρύχιος πολλαπλές πυρηνικές κεφάλες κοντά σε λιμάνια και αλλά στρατηγικά σημεία στης ανατολικές και στις δυτικές ακτές. Οι διαρροές αναφέρουν ότι η CIA έμαθε ότι είχαν τοποθετηθεί περίπου 125 πυρηνικά όπλα κοντά στης ακτές και αφού ενημερώθηκε ο πρόεδρος Gerald Ford έδωσε εντολή στο στρατηγό George M Setlberg να εντοπίσει τα υποβρύχια όπλα. Τον Αύγουστο του 1975 τελείωσε η περισυλλογή των βυθισμένων οπλικών συστημάτων.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναφέρετε ότι η ΗΠΑ έμαθαν ότι η πρώην σοβιετική ένωση ήχε τοποθετήσει και ένα βυθισμένο πυρηνικό τόξο σε άλλες συντεταγμένες που ήταν άγνωστες για την ώρα στην ΗΠΑ. Μαθαίνοντας για το δεύτερο υποβρύχιο πυρηνικό τόξο η ΗΠΑ δούλεψαν μυστικά και εντατικά προσπαθώντας να εντοπίσουν τους βυθισμένους πυραύλους με επιτυχία.


Τον Δεκέμβριο του 1977 αναφέρθηκε σε αμερικανικές εφημερίδες όπως η Norfolk 27/9/76 και η Chicago 4/9/77 ότι η χώρα και η ασφάλεια της παρ ολιγον να κινδυνέψει όμως χάρη στην επέμβαση του ναυτικού η χώρα θα συνέχιση την ποριά της στο μέλλων.


Πιθανών όλα αυτά να αποτελούν φαντασία και η εκτόξευση του ενός αγνώστου "κάτι" να μην ήταν ένας εναπομείνας πυρηνικός πύραυλος πρώην σοβιετικό κατάλοιπο κοντά σε ακτή των ΗΠΑ, αλλά η πτήση του "κάτι" δεν ήταν φαντασίωση.



ΠΗΓΗ: http://www.huforc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου