11 Απρ 2012

Απίστευτη πρόκληση: μετατρέπουν τη Βουλή σε Φρούριο


Ποιο είναι το εξωφρενικό ποσό που θα κοστίσει το νέο Φρούριο που θα χτιστεί γύρο από τη Βουλή; Ποιοι θέλουν τη δημιουργία του νέου μέτρου προστασίας;

Τη Βουλή, το ναό της Δημοκρατίας, ονειρεύονται κάποιοι να μετατρέψουν σε Φρούριο. Μέχρι σήμερα το πείραμα με το σιδερένιο φράχτη που τοποθετούνταν στο ύψος των λουλουδάδικων φαίνεται ότι πέτυχε κι έτσι οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. θέλησαν να επεκτείνουν το νέο μέτρο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι νέοι φράχτες, που θα μετατρέψουν την Βουλή σε Φρούριο, θα προσεγγίζουν τα 40 μέτρα μήκος και θα κοστίσουν περίπου 70.000 ευρώ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και από τον περασμένο Ιούλιο σκέφτονταν την κατασκευή περισσότερων φραχτών που θα τοποθετούνται σε διάφορα κομβικά σημεία κατά τη διάρκεια των μεγάλων κινητοποιήσεων και θα μετέτρεπαν την Βουλή σε Φρούριο. Υπολογίζεται ότι οι νέοι φράχτες θα είναι έτοιμοι μετά το Πάσχα.

Και οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί προβλέπεται ότι θα τους τοποθετούν σε σημεία για να απομονώνεται η μπροστινή πλευρά της Βουλής. Δηλαδή θα τοποθετούνται στην Πανεπιστημίου, στη Γεωργίου Α΄, στην Όθωνος και την Αμαλίας προκειμένου να εμποδίζονται οι διαδηλωτές στο να πλησιάσουν στο χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά; Φυσικά ο ελληνικός λαός!

Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/04/vouli-frourio/#ixzz1riKxU5tu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου