15 Ιουν 2011

Νέο διάγγελμα Παπανδρέου τo απόγευμα

Νέο διάγγελμα θα κάνει το απόγευμα από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων.
Μέχρι στιγμής ο κ. Παπανδρέου έχει επικοινωνήσει με την γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και θα ακολουθήσουν τηλεφωνικές επικοινωνίεςμε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στη ΝΕΤ δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός προτίθεται να προχωρήσει ξανά σε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς και τόνισε ότι «ο διάλογος είναι πάντα χρήσιμος. Εγώ θα συναντηθώ μαζί του».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός μιλώντας με την Αλέκα Παπαρήγα έθεσε το ζήτημα της συναίνεσης στους όρους που θέτει η ΕΕ προκειμένου η χώρα να καταφέρει να πάρει το νέο δάνειο, αλλά και προβληματισμούς για διενέργεια δημοψηφίσματος.

Απαντώντας η γ.γ του ΚΚΕ τόνισε ότι το κόμμα της αρνείται συζήτηση και συναίνεση με τους όρους πτώχευσης του λαού, επανέλαβε ότι το ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο με τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και της ΕΕ και τόνισε ότι το ζήτημα δεν είναι να τεθούν αποπροσανατολιστικά εκβιαστικά και τρομοκρατικά διλήμματα, αλλά ο λαός να μιλήσει μέσω εκλογών.

http://www.topontiki.gr/article/18251

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου